Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, “Bilmekle Başlar Her Şey! Hayalden Gerçeğe Girişimcilik” konulu konferansa katıldı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, "Türkiye Yüzyılının Başında" seminer serisi kapsamında Bandırma Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Bilmekle Başlar Her Şey! Hayalden Gerçeğe Girişimcilik” konulu konferansa katıldı.

Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonunda düzenlenen konferansa; BANÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serap Palaz Çakır, Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Baş, akademik ve idari personel ile öğrenciler katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından kürsüye çıkan davetli konuşmacı Minteks Şirketler Grubu Başkanı ve Yazar Özkan İrman, kariyer yolculuğu bağlamında hayat hikayesinden kesitler sunarak dinleyicilerle değerli bilgiler paylaştı.

Öğrenciler ve personelin yoğun ilgi gösterdiği konferans, Rektör Boz’un davetli konuşmacı Özkan İrman’a teşekkür belgesi takdimi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

HABER: SERPİL YILDIZ