Marmara İlçe Tarım Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında tabancayla vurularak öldürüldü. Olayın ardından motosikletle kaçan kasklı saldırgan her yerde aranıyor. Kaymakam Elif Çelik olay yerinde incelemelerde bulunurken, Yakupoğlu’nun cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Balıkesir’de Şok Cinayet: İlçe Tarım Müdür Vekili Makamında Öldürüldü  Balıkesir’in Marmara ilçesinde, İlçe Tarım Müdür Vekili Murat Yakupoğlu makamında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Yakupoğlu makamında tabancayla vurularak öldürüldü. Olay sonrası, motosikletle kaçan kasklı bir şüpheli her yerde aranıyor.  

Cenaze Bursa Adli Tıp Kurumu’na Gönderildi  

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yakupoğlu’nun olay anında yaşamını yitirdiğini belirledi. İlçe Kaymakamı Elif Çelik, cinayet sonrası olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan savcılık incelemesinin ardından, Murat Yakupoğlu’nun cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.  

Kaçan Şüpheli Aranıyor  

Cinayetin ardından motosikletle kaçan ve başında kask olduğu belirtilen şüphelinin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Şüphelinin izini sürmek için güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri değerlendiriliyor.

HABER: HABER MERKEZİ