Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Balıkesir Ölçme Değerlendirme Merkezi’ni ziyaret etti.

Balıkesir Ölçme Değerlendirme Merkezi’ni ziyaret eden Balıkesir İl Mili Eğitim Müdürü Murat Demir, merkezin faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Merkezin eğitim niteliğini artırmaya yönelik çalışmalarını takdirle karşılarken özellikle öğrenci başarılarını daha objektif ve bilimsel yöntemlerle değerlendirme konusundaki çabalarını takdir eden Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, ziyaret sırasında Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü Tuncay Balyemez, görevli öğretmenler ve personel ile bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinledi.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, ziyareti boyunca merkezin altyapısını ve mevcut ekipmanlarını da inceleyerek teknolojik yeniliklerin önemine dikkat çekti. Ayrıca, öğretmenlerin ve öğrencilerin ölçme ve değerlendirme süreçlerine daha etkin katılımını sağlamak amacıyla seminer ve atölye çalışmalarının öneminden bahsetti. Merkezin başarılı çalışmalarının örnek alınmasını temenni ederken, Balıkesir'deki eğitim niteliğinin yükseltilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Balıkesir Ölçme Değerlendirme Merkezi ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, kurumun sunduğu yenilikçi değerlendirme yöntemleri ve projelerin, öğrencilerin başarılarını daha objektif bir şekilde ölçmeye katkı sağladığını vurguladı. Kurumun eğitim sistemine entegrasyonunun önemine değinerek merkez çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU