Jandarma ekipleri tarafından kaçakçılık ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenlendi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından kaçakçılık ve uyuşturucu madde ticareti suçları ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Edremit, Karesi ve Savaştepe ilçelerinde kaçakçılık ve uyuşturucu madde ticareti suçunu işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanması için çalışma gerçekleştirdi.

1 – 2 Ekim 2024 tarihlerinde yapılan operasyonlarda 2 bin 400 litre sahte zeytinyağı, 15 kilogram sahte bal, 1 adet şişe kapaklama aleti, 1 adet huni, 700 gram kubar esrar, 42 kök kenevir bitkisi, 3 gram metamfetamin maddesi, 1 adet hassas terazi, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 26 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Olayla ilgili 3 şüpheli yakalandı.

Balıkesir Valiliği konu ile ilgili şu açıklamalara yer verdi: “Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.”

HABER: SERMİN ASLAN