Balıkesirspor Silivri deplasmanından üç puan ile dönerek moral buldu. Kelkit Hürriyetspor karşısında ele geçirilen fırsatlar değerlendirilemeyince sahadan yenilgi ile ayrılan kırmızı beyazlılar Silivri karşısında fırsatları değerlendirince galibiyete ulaşmayı başardı.

Silivrispor evinde zor mağlup olan bir takım. Maçlarını suni çimde oynayan ev sahibi son 4 sezonda evinde ikinci yenilgisini Balıkesirspor’dan aldı. Balıkesirspor rakibi karşısında 90 dakika hatasız oynadı. Rakibin hücumlarını önledi, gol pozisyonlarına girdi ve golcüsü Bertuğ ile bulduğu iki golle de sahadan galip ayrılarak lige ağırlığını koydu.

Her zaman olduğu gibi kırmızı beyazlı renklere gönül veren taraftarlar bu maçta da takımlarını yalnız bırakmadı ve maç sonunda galibiyet sevincini oyuncular ile birlikte yaşadılar.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Balıkesirspor’un yolu uzun. Hedefe ulaşma yolunda zaman zaman iş kazaları olabilir. Önemli olan yaşanan olumsuzluklarda da birlikte olabilmek. Futbolcusu, taraftarı, teknik heyeti ve yönetimi ile birlikte olmak. İyi günde de kötü günde de kenetlenmek. Kaybettik diyerek camiadan uzaklaşılmamalı. Kazanınca nasıl kenetlenip birlik olunuyorsa kaybedince de aynı birlikteliği korumalıyız ki başarı gelsin.

Bugün abi kardeş ortamını oluşturmuş, birlikte, omuz omuza yürüyen, birbirlerine sahip çıkan bir oyuncu grubu var. Türk futbolunda kendisini kanıtlamış Levent Eriş gibi bir teknik adam ile ligde mücadele veriyorlar. Heyecanlı, başarıyı isteyen, güven duyulan bir yönetim ve takımlarına sahip çıkan bir taraftar ordusu var.

Önümüzdeki her maç final, her maç zor. Futbolun üç ihtimalli bir oyun olduğu unutulmamalı. Bu yolda zaman zaman inişler çıkışlar yaşanacaktır. Önemli olan kaybettiğimiz de oyunculara, teknik ekibe sahip çıkılması.

Silivrispor galibiyeti ile yeniden umutlandık. Hayallerimiz yeniden canlandı. Şampiyonluk için güzel sözler söylenmeye başlandı. Şimdi bu yolculukta tüm camia birlikte yürümeli, birbirimizi kırmadan, üzmeden hedefe ilerlemeliyiz. Yönetim gece gündüz başarı için çaba harcıyor. Futbolcular kazanma adına sahada mücadele ediyor. Kenarda ise teknik ekip başarı için ter döküyor. Taraftar da tribünde başarıyı alkışlıyor. O zaman hedefe birlikte yürüyelim arkadaşlar