BAÜN Misya Havacılık ve Uzay Teknolojileri Öğrenci Topluluğu; Varaka Kağıt Fabrikası’nı ziyaret etti.

Balıkesir Üniversitesi mühendislik fakülteleri öğrencileri ve mezunlarından oluşan Misya Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğu; Teknofest’te düzenlenen roket yarışmasına katıldı.

Türkiye’nin sayılı üniversitelerinin katılmış olduğu yarışmada başarılı uçuş gerçekleştiren BAÜN Misya Havacılık ve Uzay Teknolojileri Öğrenci Topluluğu; yarışmaların ardından sponsorları olan Varaka Kağıt Fabrikası’na ziyaret gerçekleştirdi.

Yapılan ziyarette ilk olarak Ar-Ge Müdürü Umut Sakçılar ile bir araya gelen ekibi ardından Varaka Kağıt Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Mürşit Tetik ağırladı.

Yapmış oldukları roketle ilgili BAÜN Misya Havacılık ve Uzay Teknolojileri Öğrenci Topluluğu, Genel Müdür Yardımcısı Mürşit Tetik’e bilgi vererek süreç hakkında istişarelerde bulundu. Ardından Genel Müdür Yardımcısı Mürşit Tetik’e katkılarından ötürü teşekkür belgesi takdim ettiler.

BAÜN Misya Havacılık ve Uzay Teknolojileri Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Ayhan İstanbullu, gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili olarak: “Teknofest 2024 roket yarışmasına katıldık. Burada bize sponsor olan Varaka Kağıt Fabrikası’na da teşekkür amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdik. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.  

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekimiyle son buldu.

HABER: SERMİN ASLAN