Balıkesirspor teknik direktörü Giray Bulak, ligde kalan her maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu ve her maçı final gibi oynayacaklarını söyledi.

 

Balıkesirspor pazartesi günü Ankaragücü’ne konuk olacak.  7 puan ile ligin dibine demir atan kırmızı beyazlılar geçtiğimiz hafta sonu Manisaspor beraberliği ile kötü gidişe dur demişti.  Şimdi ligin ilk yarısında kalan 5 maçtan en yüksek puanlarını almanın hesabını yapan temsilcimiz de teknik direktör Giray Bulak, ligde her haftanın final havasında olduğunu söyledi. Özellikle son vuruşlarda etkili olamadıklarını bunun da skora yansımadığını ve puan kayıplarına neden olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, “ Son haftalarda ortaya koyduğumuz mücadele ve oyun bizi umutlandırıyor. Gol atma becerimizi de arttırabilirsek bundan sonra ki maçlarda hem skor hem de puan olarak daha iyi sonuçlar alırız. Ligde kalan her maçımız final niteliğinde ve her maçı final gibi oynayacağız. Şu anda Ankaragücü maçına odaklandık. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Rakibimizin gücünü de biliyoruz ancak bizim puanlara ihtiyacımız var” diye konuştu.

 

DEĞERLİ BİR MAÇ

Ankaragücü karşılaşmasının çok önemli olduğuna dikkat çeken Giray Bulak, “Mutlaka kazanmak istiyoruz. Alacağımız her puanın değerini biliyoruz” dedi.

Ligin 15. haftasında Balıkesirspor güçlü rakibi Ankaragücü ile puan mücadelesi yapacak. Ligde yedi haftalık mağlubiyet serisine Manisaspor beraberliği ile son veren ve umutlanan kırmızı beyazlılar gözünü Ankara’ya çevirdi.  Ankaragücü karşılaşmasının çok önemli olduğuna dikkat çeken Balıkesirspor hocası Giray Bulak, “Son iki maçımızda oyun olarak iyi durumdaydık. Tek sıkıntımız 3. bölgede son vuruşlarda. Bu sorunu da çözdüğümüzde daha başarılı sonuçlara imza atacağımıza inanıyorum. Bizim için Ankaragücü maçı çok önemli. Bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Alacağımız her puanın değerini biliyoruz. Ligin ilk yarısında kalan 5 maçta final havasında geçecek. 5 maçta ki toplam 15 puandan alabildiğimiz en yüksek puanı almak istiyoruz. Ankaragücü’nü Altınordu mağlup etti. Biz niye etmeyelim. Ankaragücü maçına iyi konsantre olup sahadan mutlu ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.  




KAYNAK: İHA