Tarihi ve doğal güzellikleriyle turizm alanında adeta dünyanın cazibe merkezi konumundaki Ayvalık’ta, Çokkorkmaz Gayrimenkul, açılış kurdelesini Belediye Başkanı Mesut Ergin’in kesmesiyle hizmete girdi.

Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve ilçenin sevilen simalarından Mehmet Çokkorkmaz tarafından hizmete sokulan Çokkorkmaz Gayrimenkul’ün açılışında; Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık SGK Müdürü Gökay Gün, Ayvalık PTT Şube Müdürü Hatice Tatar, Belediye Meclis Üyesi Merih Arslan, Ayvalık Ticaret Odası Meclis Başkanı Suat Akın, ATO Başkan Yardımcısı Osman Özdoğan, Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanı ve ATO Başkan Yardımcısı Mehmet Babayiğit, İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu, DEVA Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Yusuf Alp, DEVA Partisi eski İlçe Başkanı Salih Oral Övüç, Ayvalık Belediyesi Hukuk Danışmanı Günay Benli,  ATO Başkanı Ali Uçar’ın zarif eşi Emel Uçar ve çok sayıda seçkin davetli hazır bulundu.

Açılışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Çokkorkmaz, emlak sektörü dahilindeki Rum evleri, zeytinlik, tarla, arsa, daire, villa satışlarında lider bir kuruluş olabilmek için yola çıktıklarını belirterek, hedeflerinin Ayvalık’taki gayrimenkul sektörüne de yepyeni bir soluk kazandırabilmek olduğunu söyledi.

Çokkorkmaz Gayrimenkul’ün beyinlerinden biri olan Fernaz Bağder de, “Mehmet Çokkorkmaz benim kuzenimdir. Hatta kardeşim gibidir. Hep birlikte 5 kardeş olarak böyle bir işletmeyi hayata geçirmek istedik. Bu alanda Ayvalık’ımızda kaliteli bir gayrimenkul ve satış danışmanlığı yapabilmeyi hedefliyoruz” dedi.

“ÇOKKORKMAZ GAYRİMENKUL’ÜN AYVALIK’IMIZA GÜZELLİKLER KATACAĞINA İNANIYORUM”

Açılış kurdelesini kesen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin de, “Bu firmamızın hizmete girmesiyle, Ayvalık’ımıza yepyeni bir işletme katılmış oldu. Emlak sektöründe Çokkorkmaz Gayrimenkul Ofisi inşallah hayırlara vesile olur. Yeni kuruluşun, Ayvalık’ın ticari hayatına renk katacağına inanıyorum. İlçemizde yeni yeni işletmelerin hizmete girmesi Ayvalık’ımıza olan güveni de gösteriyor. Bu nedenle de açılan her işletmenin Ayvalık’ımıza bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Bu duygularla Çokkorkmaz Gayrimenkul’ün Ayvalık’ımıza güzellikler katacağına inanıyorum” diye konuştu.

HABER: MAYHA