Saldım çayıra Mevla kayıra. Bu sözü bilmeyen yoktur. Aslında bu söz sorumsuz aileler için söylenmiş olsa da toplum olarak bize öyle güzel yakışıyor ki sormayın gitsin. Bu söz çocuklarına sahip çıkmayan aileler için söylense de Türk toplumunun çoğunluğu sahipsiz ilgisiz ve ben sizin lideriniz ve idarecinizim diyenlerin hemen tümü bu topluma dönüp bakmayan alın 3-5 kuruşu doyurun karnınızı, yada alın size okul, gidin okuyun alın size tarla, gidin ekin biçin denilmiyor mu? 3-5 kuruşa karın doymuş doymamış mevcut okula gitmek için araç gereç kitap defter gereklimi değil mi tarlayı ekip biçmek için mazot gübre ilaç var mı yok mu önemli değil. 

Ancak bilmemiz gereken bir konu var saldım çayıra herkes için mi söylendi yoksa bazı kişiler istisnamı mesela geçtiğimiz günlerde büyük bir şovla gözaltına alınan kamuoyunda mafya lideri denilen Ayhan Bora Kaplan kamu bankasından 700 milyon teminatsız verilen kredi içim Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e bu konu sorulmasına rağmen ağzından çıt çıkmıyor neden acaba hep bizimi çayıra salacaklar.

Birazda tarikatları, asalakları, yattığı yerden krallar gibi yaşayanları çayıra salsalar bizde bu dünyanın adaletine inansak olmaz mı?  Kredi Yurtlar kurumunda geleceklerini garantiye almak için gelen ancak hayatlarını kaybeden gençlerimiz varken insan gibi yemek istiyoruz diye eylem yaptıkları için gözaltına alınan öğrencilerimiz varken iktidarın, Nurcuların vakfına 11 milyon 750 bin lira  teşvik vermesi her şeyi anlatmıyor mu?

Nur cemaatine bağlı Altın Başak Vakfına iktidarın verdiği 11 milyon 750 bin liralık  teşvikle  kaç asansör tamir edilir kaç öğrenciye insan gibi yemek verilir bunların hesabı yapılmıyorsa durup düşünmek gerekir teşvikin verildiği vakıf Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal  Atatürk’ün düşmanlığıyla bilinen  Nur cemaatinin kurucusu Said Nursi’nin vekili olarak biliniyor.

Bu vakfa sadece para verilmiyor MEB ve Gençlik Spor Bakanlığıyla sözleşme imzalayarak kredi yurtlar kurumunda öğrencilere kurslar vermesi sağlanıyor şimdi gelin saldım çayıra demeyin daha öncede söyledim ama yine söylüyorum şu sosyal medyayı gerçekten çok seviyorum çok malzeme çıkıyor çok onların bazılarını paylaşmak istiyorum. 

Cumhurbaşkanımızın kızı Sümeyye Erdoğan Yeni Türkiye’nin ruhu  İmam Hatip Okullarıdır demiş oysa Sümeyye Erdoğan kendisi Amerikan lisesi ve İndiana Üniversitesinde okumuş .   Türkiye’de 1 yılda 4 bin kişi profesör yapılmış hiçbir bilimsel makalesi olmayan 68 profesör rektör yapılmış.  Çayıra salınacak sayı gittikçe artıyor.

Kalın Sağlıcakla.