Balıkesirspor yeni sezon çalışmalarına önceki gün start verdi. İlk çalışmada Kulüp Başkanı ve yöneticiler hazır bulunurken Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli’de kırmızı beyazlı takımı yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz sezon gerek iç sahada gerekse dış sahada kırmızı beyazlı takımın yanında olan, billboardlara maç duyurusu yaparak bir ilki gerçekleştiren, Altıeylül sakinlerine mesaj atarak Balıkesirspor’un maçına davet eden Başkan Şehirli, tam bir Balıkesirspor aşığı.

Şehrin futboldaki markasının her zaman başarılı olmasından yana olan Başkan Hakan Şehirli, geçen sezon kaçan şampiyonluğun üzüntüsünü yaşadıklarını ve bu sezon hedefe ulaşmak gerektiğini dile getirerek başarıya ne kadar inandığını ortaya koyuyor.

Başkan Şehirli, ilk çalışmada kırmızı beyazlı takımın yanında yer alarak ilk günden Balıkesirspor’a moral veriyor ve camiaya örnek oluyor. Bu hareket öyle gösteriyor ki Başkan Şehirli, bu sezon da kırmızı beyazlı takımın en büyük destekçisi olacak.

Balıkesirspor sevgisinin çocukluk yıllarından geldiğini her zaman ifade eden Balıkesirspor aşığı Başkan Hakan Şehirli, ilk antrenmanda teknik ekip ve futbolculara verdiği mesaj da çok netti. Balıkesirspor’a olan inancını her zaman dile getiren Başkan Şehirli, “İnşallah bu sezon şampiyonluğu Balıkesir'e getireceğiz” diyerek de şampiyonluğu ne kadar çok istediğini ifade ediyor.

Her zaman söylediğimiz gibi, şehir Balıkesirspor’a sahip çıkmalı. Eğer başarıyı istiyorsak kırmızı beyazlı renklere inanmalı ve yanında yürümeliyiz.  Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli’nin her zaman gurur duyduğu, iyi günde, kötü günde yanında olduğu Balıkesirspor için tek yürek olmalıyız.

Başarı için önemli olan, Hakan Şehirli gibi düşünen, takımına sahip çıkanların, Balıkesirspor aşkını yüreğinde taşıyanların sayısının artması.