Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, koyu bir Balıkesirspor sevdalısı. CHP Altıeylül ilçe Başkanı olduğu dönemde kırmızı beyazlı takımın maçlarını kaçırmayan Başkan Şehirli, yerel seçimlerde göreve geldikten sonra da Balıkesirspor’u yalnız bırakmadı ve tribünde ki yerini alarak destek verdi.

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkarılan kombine kartlardan 100 adet alarak Balıkesirspor’a destek olan Başkan Hakan Şehirli, bu hareketi ile alkışlandı. Örnek bir harekete imza atan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, herkesin kırmızı beyazlı takıma destek olması gerektiğini belirterek şehrin markasının her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Balıkesirspor’a kombine kart alarak destek veren Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, kulübün her türlü sorununda da çözüm üretiyor. Tesislerde çim, çöp gibi sorunları çözen, bu konularla ilgili eleman ihtiyaçlarını karşılayan Altıeylül Belediyesi bu desteği ile de kırmızı beyazlı takıma olan sevgisini en iyi şekilde hissettiriyor.

Balıkesirspor sevdalısı olduğu kadar tam bir spor aşığı da olan Başkan Şehirli, önümüzde ki günlerde spor alanında sosyal projelere de imza atmaya hazırlanıyor. Sosyal projelerin şehirler için önemli olduğunu ifade eden Başkan Hakan Şehirli, gençlerin, spor severlerin belediyeden isteklerini en iyi şekilde yerine getirme çabası içerisinde olduklarını söylemesi de spora verdiği önemi ortaya koyuyor.

Spor alanında sosyal projelerde yer almak için harekete geçen Başkan Şehirli’ye en büyük destek ise Başkan yardımcısı Mehmet Derdiman ve meclis üyelerinden geliyor. Birlikte hareket ile sosyal projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Altıeylül Belediyesi önümüzde ki günlerde adından sıkça bahsettirecek.

Balıkesirspor’un her zaman yanında olduklarını, 58 yıllık sevdanın layık olduğu yere yükselmesi için maddi ve manevi desteklerini sürdüreceklerini, tüm şehrin ortak değer için birlikte olması gerektiğini ifade eden Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli alkışı hak ediyor.