1. Haberler
  2. Video Haber
  3. Çanakkale’de orman yangınında kaybettiği kedisi "Boncuk"a kavuşan Kevser teyze mutlu oldu

Çanakkale’de orman yangınında kaybettiği kedisi "Boncuk"a kavuşan Kevser teyze mutlu oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yangın sırasında kaybolan kedisini korkudan saklanmış halde bulan Yalın, Boncuk isimli kedisini bulunca sevinçten uzun süre ona sarıldı.

Çok korktuğunu belirten Yalın, AA muhabirine, yangın sırasında eve geldiklerinde kedilerini bulamadıklarını söyledi.

Ardından ertesi gün eve dönüp çatıdaki koltuğun arkasına sinen Boncuk’u bulduklarını vurgulayan Yalın, şöyle konuştu:

“Biz köye döndüğümüzde yoktu. Aradık aradık bulamadık kedimizi. Daha sonra bugün üst katta, çatıdaki koltuğun altına saklanmış. Eşim yukarı çıktığında buldu. Koltuğun altına korkudan saklanmış. Ben yandı sandım çok korktum. Yukarı çıkınca gördük, korkudan saklandığı yerden çıkamamış. Eşimi görünce çıktı, acı acı bağırıyordu. Yanarak öldü diye çok korkmuştum. Şimdi bulduk, kurtuldu çok şükür.”

Yalın’ın, bulduğu kedisine uzun süre sarılması da AA ekiplerince görüntülendi.

Yiğitler köyü kırsalında dün çıkan ve ormanlık alana sıçrayan yangın rüzgarın etkisiyle yayılmış, Saçaklı, Ahmetçeli, Doğanca, Zeytinli ve Pıtırelli köyleri tedbir amaçlı tahliye edilmişti. Yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle büyük ölçüde kontrol altına alınmıştı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Çanakkale’de orman yangınında kaybettiği kedisi "Boncuk"a kavuşan Kevser teyze mutlu oldu
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!