1. Haberler
  2. Video Haber
  3. BALIKESİR’DE AYNI GÜN İÇİNDE 11 FARKLI NOKTADA YANGIN ÇIKTI: 10’U KONTROL ALTINA ALINDI

BALIKESİR’DE AYNI GÜN İÇİNDE 11 FARKLI NOKTADA YANGIN ÇIKTI: 10’U KONTROL ALTINA ALINDI

Balıkesir genelinde bugün, farklı ilçe ve mahallelerde toplam 11 ayrı noktada arazi ve orman yangını meydana geldi.

featured

Yangınların 10’u, ekiplerin hem yerden hem de havadan yaptığı hızlı ve etkili müdahale sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.

Yangın çıkan bölgeler şu şekilde sıralandı:
    •    Bigadiç – Esenli Mahallesi
    •    Susurluk – Babaköy
    •    Altıeylül – Pamukçu, Tayyipler ve Selimiye mahalleleri
    •    Gönen – Gökçesu Mahallesi
    •    Sındırgı – Camicedit Mahallesi
    •    Susurluk – Ömerköy ve Yenimahalle
    •    Havran – Eseler Mahallesi

Yangınlarla mücadeleye Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yanı sıra itfaiye, AFAD ve diğer destek birimleri de katıldı. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde bu alanlardaki yangınlar kontrol altına alındı.

Havran Taşarası Mahallesi’ndeki Yangın Sürüyor

Günün 11. yangını ise Havran ilçesine bağlı Taşarası Mahallesi’nde çıktı. Bu yangının söndürülmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yetkililer, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yangın riskinin yükseldiğine dikkat çekerek, vatandaşları daha dikkatli olmaya çağırdı.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.