Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 2024-2025 Akademik Yılı açılışında 1. sınıf öğrencileri için beyaz önlük giyme töreni düzenledi.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi, 2024-2025 Akademik Yılı dolayısıyla bir açılış dersi etkinliği ve 1. sınıf öğrencileri için beyaz önlük giyme töreni düzenledi. Etkinlik, BAÜN Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Polis Fethi Sekin Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Törende, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nden E. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fuat Odabaşıoğlu, "Henüz Tam Olarak Algılanamayan; Bilim, Canlı ve Meslek" konulu açılış dersini verdi. Programa Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ziya İlhan ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı’nın yanı sıra Balıkesir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Özgür Fındıklı ile öğretim üyeleri ve aileler de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. Ziya İlhan, Veteriner Fakültesi hakkında bilgi vererek, beyaz önlük giyen öğrencileri tebrik etti. Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu da geleceğin veteriner hekimi öğrencilerini kutlayarak, üniversite yönetimi olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını belirtti.

Etkinlik, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu'nun Prof. Dr. Fuat Odabaşıoğlu'na teşekkür plaketi takdim etmesi ve ardından öğrencilere beyaz önlük giydirilmesiyle sona erdi. Tören, hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.

HABER: HABER MERKEZİ