Balıkesirspor teknik direktörü Levent Eriş, 1-0’lık Kelkit mağlubiyeti sonrası sosyal medya üzerinden yapılan ipsiz-sapsız eleştirilere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sözleriyle cevap verdi: “Biz az laf, çok iş yapıyoruz. Sorumluluk benim yolumuza devam ediyoruz.”

Kelkit Hürriyetspor karşısında hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını belirten Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Levent Eriş, tüm sorumluğun kendinde olduğunu söyleyerek camiaya endişe duymamaları konusunda mesaj verdi.

Eksikleri olduklarını ve bunları bilerek çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Eriş, özellikle maç sonrası oyuncularına ve kendisine dönük eleştirileri hak etmediklerini belirtti. Eriş, “Biz az laf, çok iş yapıyoruz. Sorumluluk benim yolumuza devam ediyoruz.” dediği açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Şunu söylemek isterim ki maç başı 2 puan ve bazı dönemlerde seri yakalayıp artılar koymakla birlikte şampiyonluk geleceğinden dünde şüphem yoktu bugün hiç yok. Neden mi? Pazar günü ligimizin hemen hemen bütün maçlarını izleyip, izlettikten sonra ben oyuncularımla 3 haftadır oynadıkları oyunla bir kez daha gurur duydum.

Eksiklerimiz olduğunu kabul ediyorum. Örneğin 1. bölgede çok fazla yan top yapmamalıyız.

Orta saha oyuncularımızın daha aktif ve öne hamle yapmalarını bekliyoruz. 3’ncü bölgede gol pozisyonları üretmekle birlikte, son vuruşlarda biraz daha kararlı olmalıyız.

Ön ve arka direk koşuları yapıyoruz fakat geç yapıyoruz. Onunla birlikte topu sonuna kadar takip etmiyor ve de oluruna bırakıyoruz.

Bu maçın hikayesi başka, kazanan takım bozulmaz gibi ilkel bir düşünceye asla sahip olmam ve kimsenin de böyle düşünmesini istemem. Çünkü biz her maçın kendine ait olan analizleriyle değerlendiriyoruz. Biz rakibe, sahadaki oluşabilecek durumlara ve bize kazandırabilecek durumları hesap ederek bir oyuncu ve oyun başlangıcı yapıyoruz.

 

“YOLUMUZA ASLANLAR GİBİ  DEVAM EDİYORUZ”

Kimse kimseyi suçlamadan, herkes işini yapmaya devam edecek ne varsa ne yaşanırsa yaşansın bütün sorumluluk benimdir ve o yüzden çok iş az laf ve yolumuza aslanlar gibi devam edeceğiz.”

 

HABER: İLKAN TOPRAK