Tarihi Saat Kulesi Pilavcısı gerçekleştiren coşkulu açılışın ardından Balıkesir Ticaret Merkezi’nde vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Balıkesirspor Futbol Şube Sorumlusu İsmet Deniz ve Metin Özdemir ortaklığında açılan Tarihi Saat Kulesi Pilavcısı vatandaşa hizmet vermeye başladı. Balıkesir Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen coşkulu açılış törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesirspor Kulüp Başkanı Nedim Ömer, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, Balıkesirspor Yönetim Kurulu üyeleri ve futbolcuların yanı sıra birçok vatandaş katıldı. İşletme dualar içinde açıldı.

 

Açılışta konuşan işletme ortağı İsmet Deniz, pilav öncelikli bir hizmet sunduklarını belirterek, “Pilav üstü kavurma, ton balığı, köri sosu başta olmak üzere pilavın birçok farklı lezzetini müşterilerime sunuyoruz. Biz pilavı tereyağı ile yapıyoruz. Baldo pirinçten yapıyoruz. Diğer pilavcılar gibi hayır pilavı değil restoran pilavı yapıyoruz. Aynı zamanda burada 100TL 120TL vererek karnınızı fazlasıyla doyurabiliyorsunuz. Amacımız Balıkesir Halkına ucuz, kaliteli ve doyurucu bir hizmet sunmak ve bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

BURADA DÜKKAN AÇMAK HAYALİMDİ

Açıklamasının devamında ise dükkanın bulunduğu Balıkesir Ticaret Merkezi’ne değinen İsmet Deniz, “Balıkesir Ticaret merkezi büyük yatırım yapılan bir yer bir çok yeni firma dükkan açıyor. En güzle tarihi yapıya ve şehre uygun bir şekilde yapıldı. Burası yapıldığın beri burada bir dükkan açmak hayalimdi bu hayalimin gerçekleşmesi de beni çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

 

Sabah saat 10.00’dan gece 02.00’a hizmete açık olacak işletmede aynı zamanda birçok yemek platformu ve telefonla paket servis de yapılacak.

 

HABER: BUSE ASLAN