Türkiye’nin en güzel plajlarından olan Ayvalık Sarımsaklı Plajı, 19-22 Eylül günleri arasında “VW Beach Pro Tour Futures” dünya turu organizasyonuna ev sahipliği yapacak. 28 ülkeden 50 takım ve 100’ü aşkın sporcunun katılacağı organizasyonla, plaj voleybolunun kalbi Balıkesir’de atacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleri sonucunda; Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile imzalanan iş birliği protokolü kapsamında  “VW Beach Pro Tour Futures” dünya turu organizasyonu 19-22 Eylül günleri arasında dünyaca ünlü Ayvalık Sarımsaklı Plajı’nda düzenlenecek. Organizasyon kapsamında 28 ülkeden gelecek 50 takım ve 100’ü aşkın sporcu, turnuvadan galip çıkarak dünya turu finallerinde mücadele edebilmek için ter dökecek.

VOLEYBOLSEVERLERİN GÖZÜ BALIKESİR’DE

Plaj voleybolunun devlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan Ayvalık’ın Sarımsaklı Plajı’nda oynanacak müsabakalarla 2024 VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı, voleybol severlere seyir zevki yüksek karşılaşmalara sahne olarak bir yandan da Balıkesir ve Ayvalık’ın eşsiz güzelliklerini de dünyaya tanıtacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklığında düzenlenen VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı, şehirdeki spor kültürünü geliştirerek turizm potansiyelini artırması amacıyla da önem taşıyor.

HABER: BÜLTEN