Balıkesirspor, 2024-2025 sezonu ilk maçında Fatsa Belediyespor’u farklı mağlup etti ve ilk hafta sonunda liderlik koltuğuna oturarak moral buldu.

Balıkesirspor 2024-2025 sezonuna iyi bir başlangıç yaptı. Abdullah Bekki Başkanlığındaki yeni yönetim, yeni teknik adam Levent Eriş ve yenilenen kadrosu ile Balıkesirspor, ilk maçta evinde Fatsa Belediyespor engelini 4-1 gibi farklı bir skor ile geçerek ilk haftadan averaj ile liderlik koltuğuna oturdu. Kırmızı beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, 90 dakika takımlarına destek oldu. Teknik Direktör Levent Eriş 90 dakika susmadı ve oyuncularını motive etti. Sahada ter döken oyuncular, kazanma adına her şeyi ortaya koyarak sahadan farklı bir galibiyet ile ayrılmanın mutluluğunu yaşadı. İlk resmi maçına çıkan yönetim ise maç sonunda haklı bir sevinç yaşayarak, gelecek adına umutlarını arttırdı.

MARATON TRİBÜNÜ DOLDU

Balıkesir Atatürk Stadı’nın Maraton Tribünü olarak adlandırılan açık tribünü Fatsa Belediyespor maçında tarihi günlerinden birini yaşadı. Sezonun ilk haftasında takımlarını görmek ve desteklemek için maça gelen kırmızı beyaz sevdalıları Maraton Tribünü doldurdu ve takımlarına 90 dakika boyunca destek verdi. Son yıllarda ilk haftalar hasret kaldığımız farklı galibiyetlere bu sezon ilk maçta ulaşarak ilk haftayı lider tamamladık. Taraftar alınan sonuçtan ve oynanan futboldan memnun kaldı. Her golden sonra dört, dört, beş, beş diye bağıran taraftarlar lige iyi başlamanın keyfini çıkardı. Takımlarının lige hazır olduğunu ifade eden kırmızı beyazlı taraftarlar, önümüzdeki haftalarda da Balıkesirspor’un başarılı olacağına inandıklarını ifade ettiler. Kırmızı beyazlı futbolcular da maç sonrası galibiyet sevinçlerini Maraton Tribünündeki taraftarlar ile paylaştı.  

YILLAR SONRA BİR İLK

Balıkesirspor’un Fatsa Belediyespor ile oynadığı müsabakaya taraftarların ilgisi fazla oldu. Sezonun ilk haftasında takımlarını izlemek için Atatürk Stadı’na gelen taraftarlar, hem bilet alırken hem de stada giriş kapılarında uzun kuyruklar oluşturdu. Maça olan yoğun ilgi nedeniyle Maraton Tribününe giriş kapısında taraftarlar içeriye girmek için dakikalarca beklediler. Hata birçok taraftar maç başladıktan dakikalar sonra tribüne girebildi. Bu görüntü de akıllara “Uzun zamandır böyle görüntüler olmamıştı. Giriş kapılarında oluşan kuyruklar taraftarın takımına olan desteğinin göstergesi. Eski günler geri geldi” yorumlarına neden oldu.     

HABER: UĞUR YAZICI