Sezon hazırlıklarını sürdüren Korkmaz Tur Gaziosmanpaşaspor, saha çalışmalarına ağırlık verdi. Korkmaz Tur Gaziosmanpaşaspor Kulüp Başkanı Ümit Erez, 2024-2025 sezonu fikstüründen memnun olduğunu ifade etti.

Balıkesir Süper Amatör Lig fikstürü önceki gün çekildi. Merkez, Marmara ve Körfez olmak üzere 3 grupta oynanacak olan müsabakalarda toplam 25 takım mücadele edecek. Merkez grubunda yer alan Korkmaz Tur Gaziosmanpaşaspor, çekilen kuradan memnun. Lige iç sahada Kepsut Belediyespor maçı ile başlayacak olan Korkmaz Tur Gaziosmanpaşaspor ikinci hafta bay takım. Grubun tek mahalle takımı olan Korkmaz Tur Gaziosmanpaşaspor, antrenmanlarını Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde yapmaya başladı. Önceki akşam Teknik Direktör Sabri İlhan yönetiminde AHP’de çalışan Gaziosmanpaşaspor’un antrenmanını Kulüp Başkanı Ümit Erez de izledi. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda Teknik Direktör Sabri İlhan oyuncuları ile yakından ilgilendi. Korkmaz Tur Gaziosmanpaşaspor Kulüp Başkanı Ümit Erez, 2024-2025 sezonu fikstürünü de değerlendirdi. İlk maçı Kepsut Belediyespor ile içeride oynayacak olmalarının avantaj olduğunu kaydeden Başkan Erez, ikinci hafta ise bay takım olarak rakipleri izleme şanslarının olduğunu söyledi. Başkan Erez, “Yeni sezon tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Kazasız, belasız bir lig diliyorum. Biz iyi bir takım kurduk. Lige iyi başlayıp sonunda da mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Antrenmanlarımızı AHP’de sürdüreceğiz. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Yolun sonu Bölgesel Amatör Lig olması için çaba göstereceğiz. Gaziosmanpaşaspor ailesi olarak sezon sonunda sevinmek istiyoruz” dedi.

KORKMAZ TUR GAZİOSMANPAŞASPOR İLK YARI MAÇLARI:

1.HAFTA: Gaziosmanpaşaspor-Kepsut Belediyespor, 2. HAFTA: Bay takım, 3. HAFTA: Savaştepe Belediyespor-Gaziosmanpaşaspor, 4.HAFTA: Gaziosmanpaşaspor-Bigadiç Belediyespor, 5. HAFTA: Sındırgı Belediyespor-Gaziosmanpaşaspor, 6. HAFTA: Gaziosmanpaşaspor-Büyükşehir Belediyespor, 7. HAFTA: Dursunbey Belediyespor-Gaziosmanpaşaspor, 8. HAFTA: Gaziosmanpaşaspor-Etiborspor, 9. HAFTA: Yeni Sanayispor-Gaziosmanpaşaspor

HABER: UĞUR YAZICI