Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Fenerbahçe Koleji maçı öncesinde Kurtdereli Spor Salonu’nda Basketbol takımı oyuncuları ile bir araya geldi. Başkan Akın, oyunculara her zaman yanlarında olduğunu ve tam destek verdiklerini ifade etti. Bu ziyaret, kritik maçlar öncesinde oyunculara ve teknik heyete büyük moral oldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erden Köybaşı ile birlikte önceki gün Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımını Kurtdereli Spor Salonu’nda antrenmanda ziyaret ederek başarılar diledi.  Başkan Akın, Fenerbahçe Koleji ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan oyunculara “Sizlerin başarılı sonuçlar almanız için ne gerekiyorsa biz yapmaya hazırız. Bizim desteğimiz tamdır” dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Başkanı İrfan Sarıgül ve Basketbol Takımı Genel Menajeri Anıl Uyanık’ın karşıladığı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erden Köybaşı, Kurtdereli Spor Salonu’nda görevlilerin ve sporcuların bayramını da kutladı. Göreve geldikten sonra spora verdiği önemi de gösteren Başkan Akın salonda Basketbol takımının antrenmanını da izledi. Antrenman sonrası sporcular ve teknik heyet ile bir araya gelen Başkan Akın, “Yönetimimiz ve sporcularımız ile beraber çok güçlü bir şekilde çalışacağız. Sizlerin başarılı sonuçlar almanız için ne gerekiyorsa biz hazırız. Bizim desteğimiz tamdır. Takımımıza başarılar diliyorum, başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Biz aldığımız bayrağı daha da yukarıya taşıyacağız” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, basketbol takımı teknik heyeti ve sporculara başarılar dileyerek kalan üç maçta en iyi skoru almalarını temenni ettiğini ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, daha sonra Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Sarıgül ve Genel Menajer Anıl Uyanık’tan kulüp hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, Basketbol 1. Liginde mücadele ediyor ve sezonun tamamlanmasına üç hafta kaldı. Temsilcimiz yarın deplasmanda Fenerbahçe Koleji ile oynayacak ardından evinde Esenler Erokspor ile mücadele edecek ve son hafta ise Kocaeli Kağıtspor’a konuk olacak. Bu üç önemli maçtan çıkacak olan sonuç Büyükşehir Belediyespor’un ligde ki konumunu belirleyecek. Ligde Büyükşehir Belediyespor küme düşme korkusu da yaşıyor, Play-Off oynama şansı da bulunuyor.   

 

SPORCULAR: SİZE İNANIYORUZ

Fenerbahçe Koleji karşılaşması için antrenmanlarına aralıksız devam eden sporcular, “Seçilmenizin ertesi günü buraya gelmeniz bizleri ne kadar desteklediğinizi gösteriyor. Destek vereceğinize de gönülden inanıyoruz” diyerek Başkan Ahmet Akın’ın kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yarın saat 18.00’da İstanbul Metro Enerji Salonu’nda Fenerbahçe Koleji ile Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı mücadele edecek. Karşılaşma, Türkiye Basketbol Federasyonu TBFTV’den canlı yayınlanacak.

HABER: UĞUR YAZICI