Trendyol 1’inci ligin iddialı ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor, ligin 3. Haftasında evinde Ahlaçatı Çorumspor FK’yı ağırlayacak.

Ligde çıktığı ilk 2 karşılaşmayı kazanan Teksüt Bandırmaspor, ligin 3. haftasında Ahlaçatı Çorumspor ile karşı karşıta gelecek. 25 Ağustos Pazar saat 17.00’da başlayacak karşılaşma Bandıma 17 Eylül Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı ise Tekirdağ bölgesi A klasman hakemi Mehmet Ali Özer, yönetecek. Özer’in yardımcılıklarını ise Şenol Bektaş ve Güner Mumcu Taştan yapacak. Ligin iddialı takımları bir araya getirecek karşılaşma öncesi Bandırmaspor’da herhangi sakat veya kart cezalısı oyuncu bulunmazken Çorumspor’da Suat Kaya ve Kabongo Kassongo sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

 

 

KARİYERİNDE EN ÇOK ÇORUM MAÇI YÖNETTİ

Bandırmaspor’un Pazar günü evinde oynayacağı Ahlatcı Çorum FK’nın karşılaşmasında düdük çalacak olan Tekirdağ bölgesi A klasman hakemi Mehmet Ali Özer, geçen sezonun 8.haftasında oynanan ve golsüz biten Bandırmaspor - Ahlatcı Çorum FK maçını yönetmişti. Ayrıca Özer, kariyerinde en çok Ahlatcı Çorum FK’nın maçını yönetirken, kırmızı-siyahlı ekip 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi.

 

“BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Başkanı Serdar Kuter, birlik ve beraberlik mesajı vererek taraftarı stadyuma davet etti. Başkan Kuter açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Önümüzde çok önemli bir maç var. Taraftarımız takımızın her zamankinden daha fazla yanında olması çok önemli. Ligde zayıf takım yok. Maçlara çıkmadan önce kalite ve bütçe farkları konuşuluyor ama sahada dirençli ve ayakta kalan kazanıyor. Bizim karakterli, kaliteli bir takımımız var. Bu takımın direncini ise değerli taraftarımız destekleriyle artıracak. Pazar günü hep birlikte olalım. Birlikte kazanacağız. Birlikte güçlüyüz.”

 

HABER: UĞUR YAZICI