Bandırmaspor'un yeni Teknik Direktörü Mustafa Gürsel ile 3 yıllık anlaşma imzalandı. Gürsel, düzenlenen imza töreninde takımın hedefleriyle ilgili konuştu.

Bandırmaspor, yeni Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu. Yeni döneme "Bandırmaspor Onur Göçmez Tesisleri"nde düzenlenen basın toplantısı ve imza töreniyle start verildi. Toplantıya Bandırmaspor Kulübü Başkanı Serdar Kuter, Teknik Direktör Mustafa Gürsel, Genel Menajer Erkan Taşkıran ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Serdar Kuter, yeni yönetimle birlikte çalışmalara hız kesmeden başladıklarını belirterek, "Futbolun patronları Mustafa Gürsel ve Erkan Taşkıran hocalarımız olacak. Kendilerine tam güveniyoruz. Uzun vadeli planlar içinde bir yapılanma içindeyiz. Taraftarımızdan sabır bekliyoruz. Mücadeleci, genç ve yetenekli arkadaşlarla çalışacağız" dedi.

Teknik Direktör Mustafa Gürsel ise Bandırmaspor'da çalıştığı dönemde tesisler adına hayal kurduklarını belirterek, "Tesislerin gerçekleşmesi Bandırmaspor'un doğru yolda olduğunu gösteriyor. Amacımız güzel bir takım oluşturmak. Takım mühendisliğini en iyi şekilde yapmalıyız. Sabredip süreci iyi geçirirsek sonuç güzel olacaktır" şeklinde konuştu.

Genel Menajer Taşkıran ise takım hedeflerini açıklayarak, "Bandırma'nın ruhunu yansıtan bir takım olmak istiyoruz. İç transferde belirli bir noktaya geldik. Altyapımızdan gelen oyuncularla birlikte güzel bir takım kurmayı hedefliyoruz" dedi.

Toplantının sonunda, Bandırmaspor'un yeni Teknik Direktörü Mustafa Gürsel ve Başkan Serdar Kuter arasında imza töreni gerçekleştirildi.

HABER: UĞUR YAZICI