TFF 3. Lig’de şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Balıkesirspor’da art arda alınan kötü sonuçlar sonrası tecrübeli teknik direktör Levent Eriş’e eleştiriler başladı.

Lig’e istediği gibi başlangıç yapamayan Balıkesirspor son olarak ligin 6. haftasında konuk olduğu Amasyaspor’a son 10 dakikada yediği 2 gol ile mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte ligde oynadığı son 2 maçı kazanamayan ve Türkiye Kupasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kilis Belediyespor’a elenen kırmızı beyazlı ekip oyun olarakda taraftarı memnun edemeyince oklar teknik direktör Levent Eriş’in üzerine çevrildi. 

Amasyaspor mağlubiyeti sonrası Balıkesirspor taraftarı “Takım niye oynamıyor” başlığıyla birçok paylaşım yaparak Levent hocayı eleştiri yağmuruna tuttu. Bazı taraftarlar ise ilk 6 haftada oynanan oyunun şampiyonluk için yeterli olmadığını belirterek Levent Hocayı yolun başında istifaya çağırdı. 

Alınan sonuçlar sonrası bir eleştiri de geçtiğimiz dönem Balıkesirspor Futbol Şube Sorumlusu İsmet Deniz’den geldi. İsmet Deniz sosyal medyadan yaptığı paylaşında “Herşey bitti denilen yerde üstümüze düşeni yaptık. Yapamıyorsanız anahtarları paspasın altına koyun. Biz yine gerekeni yaparız” diyerek yönetime tepki gösterdi. 

 

HABER: HABER MERKEZİ