TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor, Osmaniyespor FK’yı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar maça hızlı başladı ve 3 de Namık ile 1-0 öne geçti. 29 da Ali takımının ikinci golünü kaydederek farkı ikiye çıkarttı. İlk yarı 2-0 Ayvalıkgücü Belediyespor’un galibiyeti ile sona erdi. İkinci yarıda uzun süre gol olmadı. Osmaniyespor 88 de Mehmet ile farkı ibre indirdi ve umutlandı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Ayvalıkgücü Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı ve galibiyet serisini 4 maça çıkartarak puanını 13 yaptı. Haftaya lider başlayan K.Ç. Sinopspor’un Orduspor’a mağlup olması ile kırmızı beyazlılar 6. Hafta sonunda iki puan fark ile liderlik koltuğuna oturdu. 3. Grubun yeni lideri Ayvalıkgücü Belediyespor oldu.  

 

HAKEMLER: Yunus Gül, Mustafa Yüksel, Metin Ekren

OSMANİYESPOR FK: Tolgahan, Birkan, İbrahim, Erdi, Yusuf, Gürcan, Furkan (Ali), Seçkin (Taylan), Serhan, Abdülkadir, Oğuzhan (Mehmet)

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR: Deniz, Cuma (Emirhan), Polat, Recep, Enes (Serhat), Davut, Namık (Yavuz), Tugay (Melih), Fatih, Hamit, Ali

GOLLER: Dk. 88 Mehmet (Osmaniye), Dk. 3 Namık, Dk. 29 Ali (Ayvalıkgücü)

HABER: UĞUR YAZICI