Balıkesirspor alt yapısının yeni göz bebeği Arda İbrahim Akgün’ün, Fenerbahçe’ye transferi tamamlandı. 17 yaşındaki genç yetenek Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, Balıkesirspor alt yapısından yetişen Arda İbrahim Akgün'ü renklerine bağladı. Sarı Lacivertliler 17 yaşındaki kanat oyuncusuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığı duyurdu.

Transferle ilgili Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Balıkesirspor’dan kadrosuna kattığı genç oyuncu Arda İbrahim Akgün ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Arda İbrahim Akgün’e çubuklu formamızla nice başarılar ve şampiyonluklarla dolu yıllar dileriz" ifadelerine yer verildi.

 

“TÜM CAMİYA TEŞEKKÜRLER”

Transfer sonrası sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan genç oyuncu yaptığı paylaşımda, “Altyapısından yetiştiğim, önemli deneyimler edinerek büyüdüğüm, saha içinde, saha dışında çok şey öğrendiğim ve unutulmaz anılar biriktirdiğim Balıkesirspor’a artık veda vaktim. Burada olduğum sürede bana güvenen, her zaman destekleyen hocalarıma, takım arkadaşlarıma, yöneticilere, kulüp çalışanlarına ve bu camiayı sahiplenen tüm taraftarlara teşekkür ederim. Balıkesirspor forması altında geçirdiğim günleri her zaman güzel anılarla hatırlayacağım. Şimdi hayallerimi gerçekleştirmek adına yeni bir maceraya doğru yola çıkıyorum. Her gün, bir öncekinden daha çok çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

 

HABER: UĞUR YAZICI