Yeni hizmet binasında hasta kabulüne başlayan Sındırgı Devlet Hastanesi, modern sağlık hizmetleriyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Vali İsmail Ustaoğlu, hastanede incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde yeni hizmet binasına taşınan Devlet Hastanesi, hasta kabulüne başladı. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, hastaneyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Yeni binasında sağlık hizmeti sunmaya başlayan Sındırgı Devlet Hastanesi, vatandaşlara modern ve daha kapsamlı şartlarda hizmet vermeye başladı. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu da hastaneyi ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyarete Vali İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey ve Ali Taylan Öztaylan, Sındırgı Kaymakam Vekili ve Bigadiç Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, İl Sağlık Müdürü Dr. Miraç Çavdar, Sındırgı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Merih Dilbaz, AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı İsmail Uluhan ve MHP Sındırgı İlçe Başkanı Bekir Demirtaş katıldı.

Hastanenin yeni binasında incelemelerde bulunan Vali Ustaoğlu, fiziki yapısı, hizmet alanları ve sağlık hizmetlerinin sunumuna ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Hastanenin ilçeye ve çevre yerleşimlere sağlayacağı sağlık hizmetleri de değerlendirildi.
Tedavi gören vatandaşları da ziyaret eden Ustaoğlu, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Ustaoğlu, hastaların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
Ziyarette, Sındırgı ve çevresinde yaşayan vatandaşlara sağlık hizmetlerinin daha etkin, erişilebilir ve modern şartlarda sunulmasına yönelik hastanede yürütülen çalışmalar ele alındı.





