Zafer Partisi Balıkesir İl Başkanlığı, ilçe teşkilatları ile geçtiğimiz pazar günü Değirmen Boğazı’nda bir araya geldi.

Zafer Partisi Balıkesir İl Başkanlığı, ilçe teşkilatları ile Değirmenboğazı’nda düzenlenen piknikte bir araya geldi. Altıeylül, Karesi, Edremit, Gönen, Bandırma ve Burhaniye üyelerinin bir araya geldiği pikniğe katılım yoğundu. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, şiirler okunarak teşkilat üyeleri arasındaki bağlar güçlendirildi. Etkinlik sırasında söz alan Zafer Partisi Balıkesir İl Başkanı Erhan Ötegen, Türkiye'nin içinden geçtiği döneme dair görüşlerini paylaştı.

Başkan Ötegen, ülkenin siyasi yapısına değinerek, Zafer Partisi'ni bir araya getiren temel unsurun vatan sevgisi olduğunu vurguladı. Partiye üye olan kişilerin cesur bireyler olduğunu ifade eden Ötegen, Türkiye’nin yönetiminde bazı küçük grupların sosyal medyada yaptığı paylaşımlar üzerinden etkili olma çabalarını eleştirdi. Ayrıca, Atatürk'ün laiklik ilkesinin eleştirilmesine anlam veremediğini belirten Zafer Partisi Balıkesir İl Başkanı Erhan Ötegen, konuşmasında; Türkiye'nin sadece bir ordusu olan bir ülke değil, millet olarak da bir ordu olduğunu ifade ederek seçimlerde daha güçlü bir sesle yer almayı hedeflediklerini dile getirdi. Açıklamalarının devamında konuşan Başkan Ötegen; “Ülkemizin üzerinde 200'ün üzerinde siyasi parti var. Bizim partimizi bir araya getiren sadece vatan sevgisidir. Parti üyelerimizin en önemli özelliği de hepsinin cesur olması. Birkaç kendini bilmezin yaptığı paylaşımlarla ülke yönetimine yöne verilmeye çalışıyor. Atatürk'ün laiklik ilkesi nasıl olur da eleştirilir bunu anlamış değiliz. Biz ordusu olan bir millet değiliz biz millet olarak zaten bir orduyuz. Bizim aldığımız oyun dörtte birini alamayanlar mecliste, biz de inşallah bir dahaki seçimde sesimizi daha gür duyuracağız” dedi.

Öte yandan etkinliğe katılan teşkilat üyeleri, buluşmanın son derece verimli geçtiğini ve bu tür etkinliklerin önümüzdeki dönemlerdeki çalışmalar için faydalı olacağını belirttiler ve önümüzdeki dönemlerde yapılacak toplantılara ön ayak olacağını vurguladılar.

HABER: SENEM İMREN KARACA




KAYNAK: İHA