Çavdaroğlu Mahallesinde vatandaşlara seslenen Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş, “Hazırız, kararlıyız ve yeniden kazanacağız” dedi.

Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş, gece gündüz demeden çalışarak vatandaşlara projelerini anlatmaya devam ediyor. Başkan Yavaş Çavdaroğlu Mahallesinde vatandaşlarla buluşarak projelerini anlattı.

Çavdaroğlu Mahallesinde coşkulu bir kalabalığa hitap eden Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş, mahalle sakinlerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Vatandaşlara projelerini anlatarak destek isteyen Başkan Yavaş, “Bu ne güzellik aman Allah’ım. Muhteşem üzeri muhteşem. Coştu bir kere Taştepe. Teşekkürler Çavdaroğlu. Bu akşam binlerce kişiyle yapmış olduğumuz muhteşem Çavdaroğlu buluşmasında bizleri yalnız bırakmayan bizlere sahip çıkan çok kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim sizi bizden bizi sizden ayırmasın” dedi.

HABER: SERMİN ASLAN