Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir programı kapsamında (CHP) Gömeç İlçe Başkanlığı ve Gömeç Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan Özgür Özel'e ev sahipliğini CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven ve yönetimi yaptı. İlçe halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılanan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ziyaretini değerlendiren CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven yaptığı açıklamada: " Ziyareti ile İlçe Örgütümüzü onurlandıran Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e tüm CHP Gömeç İlçe Başkanlığı adına teşekkürlerimizi sunuyorum. İlçemize gelerek bize güç ve moral kattı. Bu tür ziyaretler, bizler için adeta bir enerji kaynağı ve motivasyon unsuru oluyor. Gömeç halkı, partimize olan inanç ve desteğini bir kez daha gösterdi. Biz birlikte güçlüyüz. Bu dayanışma ve kararlılıkla ilmek ilmek işlediğimiz hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Biz birlikte başardık. Başardıklarımızın teminatı ile şimdi bizler iktidara yürüyoruz. Halkımızın desteğiyle daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum. İlçe örgütümüz ve halkımızla bu büyük değişimi gerçekleştirmeye hazırız” dedi.

 

Ayrıca açıklamasında iktidarın yakın zamanda CHP’ye geçeceğini belirten Başkan Güven çıklamasının devamında, “Genel Başkanımızı karşılamada, başarılı bir organizasyon ortaya koyan, emeği geçen gençlik kollarına, kadın kollarına ve ilçe yönetim kuruluna saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İnanacağız, anlatacağız ve kazanacağız! Daha çağdaş, demokratik, özgür, ilkeli ve emekçinin, emeklinin, çiftçinin yüzünün güldüğü bir Türkiye inşa edeceğiz. Türkiye'nin her köşesini daha güzel yarınlara taşımak için durmadan çalışacağız" dedi.

 

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU