1. Haberler
  2. Politika
  3. MİLLETVEKİLLERİNDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A KÜTAHYA KİRAZI İKRAMI

MİLLETVEKİLLERİNDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A KÜTAHYA KİRAZI İKRAMI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kütahya milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, AK Parti Grup Toplantısı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde yetişen kirazları ikram etti.
Kütahya’nın bereketli topraklarında yetişen, aroması ve kalitesiyle öne çıkan Pazarlar kirazı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim edildi. Milletvekilleri, bu ikramla birlikte Kütahya’nın selamını ve üretici emeğini de Cumhurbaşkanı’na ilettiklerini belirtti.
Milletvekilleri yaptıkları ortak açıklamada, ‘Her tanesi emekle, her dalı alın teriyle yetişen bu kirazlar; toprağımızın bereketini, çiftçimizin gayretini, memleketimizin üretim gücünü simgeliyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Kütahya’mızın selamını ve emeğini taşıyan bu ikramı sunmaktan büyük onur duyduk’ ifadelerine yer verdi.
Açıklamada ayrıca, Kütahya’nın sahip olduğu tarımsal değerlerin ve üretici potansiyelinin her fırsatta tanıtılmaya devam edileceği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MİLLETVEKİLLERİNDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A KÜTAHYA KİRAZI İKRAMI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!