AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balıklı Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir’i adım adım gezmeye devam ediyor. Şehrin kırsal mahallelerine yaptığı ziyaretler ile adım basmadık yer bırakmayan AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’in son durağı Altıeylül ilçesine bağlı Balıklı Mahallesi oldu.

Balıklı Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette mahalle sakinleri ve esnafı ile bir araya gelerek vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Canbey, sorunların çözümü için notlarını tuttu.

Yaptığı ziyareti sosyal medya hesaplarından ‘Sadece seçim zamanı değil, her zaman hemşehrilerimizle birlikteyiz’ başlığı ile paylaşan Milletvekili Canbey: “Altıeylül ilçemizin Balıklı Mahallesi’nde Yahya Küçük ile birlikte hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hemşehrilerimizin istek ve taleplerinden biri olan, bizimde takipçisi odluğumuz Balıklı Mahallesi’ne yapılacak köprü hakkında konuşarak, proje çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunun müjdesini verdik. Her zaman olduğu gibi hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER: BUSE ASLAN