Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yaklaşan 14 Mayıs seçimleri için harekete geçemeye başladı. Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığı Düzenlediği iftar programı ile Milletvekili adaylarını kamuoyuna ve partililerine tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanlığı, Seçim Koordinasyon Merkezinde düzenlenen iftar programı ile 28. Dönem Balıkesir Milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı. İftar yemeği sonrasında konuşan MHP Balıkesir İl Başkanı Cevdet Gürcan; seçim startını verdiklerini söyleyerek adaylara, partilerine, Balıkesir’e ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini diledi. 

Gürcan; sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkü şehitlerimiz ve vatan için şehit olan bütün şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Bu gün burada 9 aday arkadaşımızı tanıtmak ve seçim startını vermek için toplandık. Allah yar ve yardımcıları olsun. Biz teşkilat olarak 9 arkadaşımıza kefiliz. Tüm çalışmalarında yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. En az adaylarımız kadar sahada olacağız. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi “Bir sevdadır bizimkisi seveni fani, sevileni baki, sevgisi ebedi. Bir ülküdür bizimkisi, gözünü Kızılelma’ya çeviren, gönlünü Turan’a veren, Türklüğün gururunu İslam’ın ahlakıyla birleştiren.” Adaylarımızın yollarının açık olmasını diliyor hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

İl Başkanı Gürcan’ın konuşmasından sonra MHP Balıkesir Milletvekili Adayları Ekrem Gökay Yüksel, Harun Algül, Cem Özışıklıoğlu, Abdullah Sarbay, İlteriş Kağan Sıkıcıkoğlu, Nihat Gezergiç, Ayten Sak, Özkan Öztürk, Cem Kıvılcım, sırayla kendilerini tanıtarak seçimin önemine dikkat çekti ve Cumhur İttifakı’na destek istedi. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

HABER: UĞUR YAZICI