Ak Parti 28.Dönem Milletvekili Adaylarının belirlenmesinin ardından açıklamalarda bulunan Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran: “AK Parti aday listesinin tamamıyla hedefine odaklanmış bir teşkilata sahip bir partidir” diye söyledi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kalırken siyasi partilerin Yüksek Seçim Kurulu’na teslim ettiği Milletvekili Aday listeleri açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 14 Mayıs seçimlerine giden Ak Parti’nin 28.Dönem Balıkesir Milletvekili Aday listesi açıklandı.

Açıklanan listelerde Ak Parti’nin 3 dönem kuralı uygulanırken Balıkesir’de Milletvekili Aday listesi ise şu şekilde açıklandı: “İsmail Ok, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, Pakize Mutlu Aydemir, Mehmet Aydemir, Ahmet Gür, Eşref Uslu ve Fatih Güngör.”

“Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek Milletin desteğiyle “Erdemliler Hareketi” olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan ve 22 yıldır Milletiyle birlikte yol alan AK Parti, 14 Mayıs seçimlerine de güçlü bir kadroyla giriyor. Milletinin refahı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışacak kadroları meclise göndereceklerini belirten AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran yaptığı açıklamada AK Parti’nin aday odaklı değil dava odaklı hareket ettiğini söyledi.

“ADAY ODAKLI DEĞİL, DAVAYI ESAS ALAN BİR PARTİYİZ”

AK Parti Balıkesir 28. Milletvekili Aday listesi ile ilgili bir açıklamada bulunan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “AK Parti Türkiye’de olduğu gibi gümbür gümbür geliyor. Milletvekili adaylarımızın hepsi bir birinden değerli isimler. Listede yer alamayan aday adaylarımızın hepsi liyakat sahibi, AK Davamıza gönül veren arkadaşlarımız. AK Parti aday odaklı değil, dava odaklı hareket eden bir partidir. Genel merkezimizin ve genel merkezimizi temsilen Sayın Cumhurbaşkanımızın almış olduğu kararlar ve takdir etmiş olduğu görevler, her bir dava kardeşimiz için gurur nişanesidir” dedi.




KAYNAK: İHA