AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, kırsal mahallelere yönelik yaptığı ziyaretler kapsamında son olarak Armutalan Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka ile birlikte Karesi ilçesindeki Armutalan Mahallesi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Armutalan Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle muhtarı ile bir araya gelen Milletvekili Canbey; mahallenin ihtiyaçları ile ilgili görüşlerde bulundu.

Programın devamında AK Partili Mustafa Canbey, Armutalan Mahallesi sakinleri ile de bir araya geldi. Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek notlarını tutan Canbey, ziyaretle ilgili olarak: “Karesi ilçemizin Armuatalan Mahallesi’ni ziyaret ederek kıymetli hemşehrilerimizle selamlaştık. Her zaman olduğu gibi güler yüzleri ve misafirperverlikleriyle bizleri karşıladılar. Birlikte olmak, mahallemizin taleplerini ve isteklerini yerinde dinlemek bizim için en önemli görev. Hep birlikte Balıkesir’imiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER: BUSE ASLAN