İvrindi Belediye Başkanı ve AK Parti İvrindi Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Büyükyenice Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Cengiz Mahalle sakinlerinden destek isteyerek ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Hem merkezde hem de kırsal mahallelerde sürdürdüğü çalışmalarla hizmet seferberliğine devam eden İvrindi Belediyesi, bir yandan da vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor. Bulduğu her fırsatta sahaya inerek vatandaşlarla birebir muhatap olan İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Büyükyenice Mahallesini ziyaret edip mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını sürdüren İvrindi Belediye Başkanı ve AK Parti İvrindi Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz, ilçedeki mahallelerde hizmetlerin devamı için 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde destek istedi.

İnşallah 31 Mart’ta vatandaşların güçlü desteğiyle sandıktan çıktıktan sonra merkez veya kırsal ayrımı yapmadan en iyi hizmeti getirmeye devam edeceğini söyleyen İvrindi Belediye Başkanı ve AK Parti İvrindi Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz,” Büyükyenice Mahallemizde hemşehrilerimiz ile çay eşliğinde muhabbet edip hasret giderdik. Beş yılda yaptıklarımızı ve önümüzdeki süreçte yapacaklarımızı konuştuk. Büyükyenice hazır, biz ise ilk günkü aşkla hizmetlerimizi sürdürmekte kararlıyız” ifadelerini kullandı.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER