Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban’ın imzasını taşıyan akademik çalışma “Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy” dergisinde yayınlandı.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q1 ölçeğindeki “Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban, Saudi Arabia Jazan Universitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Nurdoğan Can ile Dr. Jabir Hakami, Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Ayvacıklı, İzmir Bakırçay Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Ümit Hüseyin Kaynar, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Hasan Aydın ve Saudi Arabia Princess Nourah bint Abdulrahman Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Abeer S. Altowyan tarafından ortaya koyulan “Enhanced luminescence of Eu3+ in LaAl2B4O10 via energy transfer from Dy3+ doping” başlıklı çalışma, “Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy” dergisinin Kasım 2024 sayısında yayınlandı.

 

 

HABER: SENEM İMREN KARACA




KAYNAK: İHA