Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı (OBİDEV) Tellioğlu Değirmen Restoranda düzenlediği ‘Bahar Kahvaltısı’ yoğun ilgi gördü. Etkinliğe deprem sonrası Balıkesir’e gelen ve KYK yurtlarında kalan misafirlerde katıldı.

Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı (OBİDEV)’nın geleneksel olarak düzenlediği bahar kahvaltısı dün yoğun bir katılım ile yapıldı. OBİDEV gönüllüleri, destekçileri ve deprem sonrası Balıkesir’e gelen ve KYK yurtlarında kalan misafirlerde katıldı.

OBİDEV’den kahvaltısına ayrıca Ak Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Elvan Bahar Göktepe, Balıkesir İl Jandarma Komutanının eşi Gülçin Yıldız, Demokrat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arzu Güler, organizasyona ev sahipliği yapan iş insanı Vildan Tellioğlu, Elif Savaş ile çok sayıda gönüllü ve destekçi katılım sağladı.

OBİDEV Başkanı Fatma Tabanlı, etkinliğe katılan misafirleri ile tek tek ilgilenirken, etkinlikte ayrıca gönüllüler tarafından hazırlanan hediyelik eşyalar satışı gerçekleştirildi.

Başkan Tabanlı, kahvaltıya katılan ve destek veren herkese teşekkür ederken etkinliğin her yıl geleneksel olarak sürdüreceklerini ifade etti.




KAYNAK: İHA