BİRLİK Gazetesi köşe yazarı kadrosu güçlenmeye devam ediyor.

Balıkesir BİRLİK Gazetesi Yeni Dönem'in medyasını inşa etmeyi sürdürüyor. İnternet ve sosyal medyada gücünü her geçen gün arttıran BİRLİK Gazetesi basılı gazetesinde ise demokrasi, özgürlük ve insan hakları mücadelesine daha güçlü omuz vermeye hazırlanıyor.

Bu bağlamda Balıkesir halkının vicdanı olacak olan gazete yazar-çizer kadrosunu da gün geçtikçe güçlendiriyor.

Alanın uzman ve uzun yıllar Emniyet Genel Müdürlüğündeki görevinin ardından emekli olan Alpay Alper, BİRLİK Gazetesi’nde yazmaya başlıyor.

Alpay Alper’e hoş geldin diyor, okuyucularımıza olan ilk mesajını paylaşıyoruz.

 

Uzman Köpek Eğitmeni Alpay Alper: “1995 yılından itibaren Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde narkotik asayiş, ceset ve canlı insan arama, patlayıcı madde dedektör köpeği eğitimleri ile başladığım köpek macerasına. Emekli olduktan sonra özel eğitimlerle devam etmekteyim.

Görevde olduğum süre boyunca, çeşitli kamu kurumlarının ihtiyacı olan köpekleri ve idarecilerine branş eğitimleri verdim.

Köpek dünyası ile ilgili bütün tecrübelerimi ve birikimimi Balıkesir Birlik gazetesinde sizlerle paylaşmak üzere 15 günde bir perşembe günleri bu köşedeyim.

İlk konum köpek dostlarının kanayan yarası olan, sokak köpekleri olacaktır. Onların da sevgiye ihtiyacı olduğunu unutmayalım.”

 




KAYNAK: İHA