Modern konsepti ve eğlenceli organizasyonları ile Balıkesir’de eğlence sektörüne yeni bir soluk getiren Suzan Suzi Restaurant & Event’in yaza merhaba partisi; büyük bir coşkuyla yapıldı.

İş insanı Selçuk Köseoğlu’nun sahipliğini yaptığı Suzan Suzi Restaurant & Event Balıkesir’deki eğlence sektörüne yeni bir anlayış getirdi. Geçtiğimiz günlerde Sinem-Semih Haney çiftinin organizatörlüğünde yapılan yaza merhaba partisi ise yoğun ilgi gördü.

Detaycılığı ile şehirde tanınan ve gösterişli etkinliklerde akla ilk gelen isimlerden olan Haney çifti ‘7 Kocalı Hürmüz Hamam’ konsepti ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Maxim Trio ekibinin canlı performansı ve özel darbuka şovunun eşlik ettiği parti; konsept ve tasarımıyla Balıkesir’de bir ilk oldu. Yaza Merhaba partisinde hamam buharı, bornoz kostümlü dansçı kızların gösterisi ise ilgi ile izlendi.

Davetlilerin doyasıya eğlenerek, unutulmaz bir gece yaşadığı etkinlikte hamam köpüğünün sunulduğu anlarda eğlence doruğa çıktı.

 

YENİ BİR AKIM

Öte yandan Suzan Suzi Restaurant & Event; 2024 yılı için rezervasyon almaya başladı. Maxim Trio müzik ekibi, her düğünde yeni nesil eğlence tadındaki performansları ile Suzi Event sektöre yeni bir akım getirdi. Şehirde, yeni nesil düğün modasının öncüsü olma yolunda ilerleyen Suzi, fotoğraf ekibi olarak da Caner Alay ve Taner Kılınç ile anlaştı.

 

HABER: BUSE ASLAN