Ayvalık Uluslararası Film Festivali 17 Eylül’de başlıyor.

Ayvalık Belediyesi ve Seyir Derneği ortaklığında düzenlenen festivalde bu yılın merakla beklenen, dünya festivallerinde dikkatleri üzerine çeken yerli ve yabancı yapımları izleyiciyle buluşacak, film gösterimleri sonrası gerçekleşecek söyleşiler ve güncel konulara dair panellerle sinema dolu günler 22 Eylül’e kadar Ayvalık’ta yaşanacak.

Ayvalık Uluslararası Film Festivali, üçüncü yılında da festival afişinde Ayvalık’ta yaşayan bir sanatçının eserine yer veriyor. Uzun yıllardır Ayvalık’ta yaşayan Güney Koreli sanatçı Hyseung Lee’nin Ege Denizi’nden ilhamla tuvaline taşıdığı etkileyici deniz atı, görsel tasarımını Erdem Yılmaz’ın hazırladığı festival afişine dönüştü.

Ayvalık Uluslararası Film Festivali bu yıl da tıpkı afişteki deniz atı gibi izleyicileri sıra dışı karakterler, hikâyeler, dünyanın farklı yerlerinden sinemacılarla buluşturmaya devam edecek.

17-22 Eylül tarihleri arasında yılın merakla beklenen yerli ve yabancı yapımlarını izleyiciyle buluşturacak Ayvalık Uluslararası Film Festivali için biletler Biletix ve Ayvalık’taki Küçük Han’da açılan gişeden indirimli ön satışa sunuldu.

HABER: SERPİL YILDIZ