Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda "Gazze'nin Çocuk Parkları" adlı ürünleriyle İnternet Haberi'nin ikincilik ödülü kazanan Yeni Medya ve İletişim Bölümü yüksek lisanslı ürünü Ünzile Bakar ve Sıla Solaklar ile projeyi Zafer Yılmaz'ı makamında kabul etti.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda "Gazze'nin Çocuk Parkları" adlı eserleriyle İnternet Haberi kategorisinde ikincilik ödülü kazanmayı başaran Yeni Medya ve İletişim Bölümü yüksek lisans öğrencileri Ünzile Bakar ve Sıla Solaklar ile proje danışmanı olarak esere katkı sağlayan Yeni Medya ve İletişim Anabilim Dalı yüksek lisans mezunu öğrencisi Zafer Yılmaz’ı makamında ağırladı.

Ziyarette; İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Aydın ile Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ahmet Güven ve Doç. Dr. Mehmet Sinan Tam da hazır bulundu.

Öğrencilerin yarışmaya hazırlık sürecini ve ikincilik ödülünü aldıklarındaki duygu ve hissiyatlarını paylaştığı ziyarette Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, ödülü kazanan öğrencilere ve danışmanlarını tebrik etti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

HABER: SERPİL YILDIZ