1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. BAFRA’DA ‘ETKİN DİN HİZMETİ EĞİTİM SEMİNERİ’

BAFRA’DA ‘ETKİN DİN HİZMETİ EĞİTİM SEMİNERİ’

Samsun Bafra İlçe Müftülüğü ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi iş birliğinde din görevlilerine yönelik 'Etkin Din Hizmeti Eğitimi Semineri' gerçekleştirildi.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun Bafra İlçe Müftülüğü ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi iş birliğinde din görevlilerine yönelik ‘Etkin Din Hizmeti Eğitimi Semineri’ gerçekleştirildi.
Bafra Müftülüğü Konferans Salonu’nda sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda düzenlenen seminer, İlçe Müftüsü İbrahim Memiş’in selamlama konuşmasıyla başladı. Sabah oturumlarında, Doç. Dr. Bekir Özüdoğru ‘Hadislerin Halka Arzında Dikkat Edilecek Hususlar’, Prof. Dr. Mustafa Köylü ‘Din Hizmetlerinde İletişim İlkeleri’, Dr. Öğr. Üyesi Elif Sobi ‘Nebevi Eğitim Metodu’ konulu sunumlarını gerçekleştirdi. Öğleden sonraki oturumlarda ise Prof. Dr. Recep Demir ‘Kur’an Mesajlarını İletme İlkeleri’, Prof. Dr. Osman Şahin ‘Güncel Dini Meseleler ve Fetvada Dikkat Edilecek Hususlar’ başlıklı sunumlarıyla katılımcılara önemli bilgiler aktardı.
Seminere Bafra’da görev yapan Kur’an kursu öğreticileri ve din görevlileri katıldı. Programın kapanışında bir teşekkür konuşması yapan İlçe Müftüsü İbrahim Memiş, toplumun her kesimiyle sürekli iletişim halinde olan din görevlilerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen bu seminerin oldukça verimli geçtiğini belirtti.
Seminerde sunum yapan akademisyenlere ve katılım sağlayan din görevlilerine teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BAFRA’DA ‘ETKİN DİN HİZMETİ EĞİTİM SEMİNERİ’
+ - 0

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!