Diren ve Fatih Güngör’ün oğulları Kerem Ali, gerçekleştirilen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı. Sünnet törenine Balıkesir’in iş dünyasından pek çok davetli katıldı.

Balıkesir’in sevilen iş insanı Fatih Güngör ve Diren Güngör’ün oğlu Kerem Ali’nin sünnet düğünü görkemli bir törenle geçtiğimiz hafta sonu Kalina Davet’te yapıldı.

Anneannesi Nazlı ve Dedesi Mehmet Kaya, Babaannesi Sülbiye ve Dedesi Aydın Güngör’ün misafirlerle yakından ilgilendiği sünnet merasimi ile erkekliğe adım atan Kerem’in düğününde Güngör ailesinin yakınları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

 

MEHMET ERDEM RÜZGARI

Sünnet düğününe katılan şarkıcı ve müzisyen Mehmet Erdem’in şarkılarıyla konuklar doyasıya eğlendi. Çocuklar için palyaço vb. etkinliklerin yer aldığı törene spor, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda

İsim katıldı. Sünnet düğünü oldukça coşkulu ve eğlenceli geçti. Fatih Güngör ve Diren Güngör misafirleri ile yakından ilgilenerek, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan eş, dost ve akrabalarına teşekkür etti. Ailesi için çok özel bir gün olduğunu söyleyen Fatih Güngör; “Bizim için çok güzel, çok özel bir gündü. Oğlumuzun sünnet düğününde tüm dostlarımız ile bir araya geldik. Bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Balıkesir’e damgasını vuran sünnet düğününde Güngör ailesi oğulları Kerem Ailesi ve kızı ile geceden bol bol mutluluk pozu verdi.

Birlik Gazetesi ailesi olarak Kerem Ali’yi tebrik eder, Güngör ailesinin bu mutlu günlerini kutlarız.

 

 

HABER: BUSE ASLAN