1. Haberler
  2. Gündem
  3. ÜNLÜ SANATÇI VOLKAN KONAK, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDE HAYATINI KAYBETTİ

ÜNLÜ SANATÇI VOLKAN KONAK, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDE HAYATINI KAYBETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, sahne aldığı sırada fenalaşarak yere yığılan ünlü sanatçı Volkan Konak, kaldırıldığı Gazimağosa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sahne almak için giden ve bir otelde sahne aldığı sırada fenalaşarak yere yığılan ünlü sanatçı Volkan Konak, kaldırıldığı Gazimağosa Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Konu ile ilgili ilk resmi açıklama KKTC Sağlık Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, ‘Ünlü sanatçı Volkan Konak bu gece aniden rahatsızlanarak saat 00.17’de Gazimağosa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, Konak saat 00.42’de hayatını kaybetti.’ ifadelerine yer verildi.
Bakanlık, sanatçının ölümüne ilişkin detaylı açıklamanın Mağusa Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından yazılı olarak yapılacağını duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ÜNLÜ SANATÇI VOLKAN KONAK, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDE HAYATINI KAYBETTİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!