1. Haberler
  2. Gündem
  3. PAKİSTAN’DA BAYRAM HAZIRLIĞI: DEVELER GELENEKSEL MOTİFLERLE SÜSLENDİ

PAKİSTAN’DA BAYRAM HAZIRLIĞI: DEVELER GELENEKSEL MOTİFLERLE SÜSLENDİ

Pakistan’ın Karaçi kentinde Kurban Bayramı öncesi tüyleri kesilen develer, geleneksel motiflerle süslenerek görücüye çıktı.

featured

Pakistan’ın Karaçi kentinde Kurban Bayramı öncesi tüyleri kesilen develer, geleneksel motiflerle süslenerek görücüye çıktı.
Pakistan’ın Sindh eyaletine bağlı Karaçi kentinde bulunan Asya’nın en büyük hayvan pazarında kurbanlık satışı sürüyor. Pazardaki develer her yıl olduğu gibi bu yıl da tüyleri farklı şekilde kesilerek geleneksel motiflerle süsleniyor. Bayrama sayılı günler kala pazara gelen ünlü deve berberi Hasan Ali, bir deveyi süslemek için yaklaşık 4 saatini harcıyor. Ali, bunun sadece gelir kaynağı değil, aynı zamanda bir tutku olduğunu belirtiyor.
Deve sahipleri, süsleme işleminin hayvanların değerini artırdığını ifade ediyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.