1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Sahada!

Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Sahada!

featured

Balıkesir’de yaşanan Sındırgı merkezli deprem sonrası, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri bölgedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İl Müdürü Emine Böçkün liderliğindeki Psikososyal Destek (PSD) ekipleri, depremden etkilenen vatandaşlara güvenli alanlarda kesintisiz hizmet veriyor.

Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, depremin hemen ardından harekete geçerek paydaş kurumlarla koordinasyon halinde afetzedelerin yanında yer aldı. Ekipler, Sındırgı merkezde kurulan güvenli alanlarda vatandaşlarla bir araya gelerek duygusal destek, bilgilendirme ve yönlendirme hizmetleri sunuyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.