1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. LASTİKÇİLERDE KIŞ LASTİĞİ YOĞUNLUĞU

LASTİKÇİLERDE KIŞ LASTİĞİ YOĞUNLUĞU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Aralık 2023 tarihinde başlayacak ticari araçlarda zorunlu kış lastiği uygulamasına az bir zaman kala Kütahya’nın Hisarcık ilçesindeki oto lastikçilerinde yoğunluk yaşanıyor.
Hisarcık Sanayi Sitesinde lastik satışı ve tamiri yapan İlyas Karadana, kış lastiği uygulamasının başlayacağı 1 Aralık tarihi yaklaştıkça ticari araç sürücülerinin yanı sıra kar ve buzlanmadan etkilenmek istemeyen hususi araç sürücülerinin de lastiklerini değiştirdiklerini söyledi.
Kış aylarında karlanma ve buzlanma sonucu artan trafik kazaları nedeniyle can ve mal güvenliği için sürücülere kış lastiği taktırmalarını öneren Karadana, 1 Aralık-1 Nisan tarihlerinde özellikle tüm ticari araçlarda kış lastiği olması gerektiğini kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
LASTİKÇİLERDE KIŞ LASTİĞİ YOĞUNLUĞU
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!