Balıkesir’de “Sınır Ötesi E-Ticaret Konferansı” düzenlenecek. 24 Ekim’de düzenlenecek olan konferans, bölgedeki iş dünyasını dijitalleşme ve e-ihracat süreçlerine dair bilgilendirmeyi hedefliyor.

Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası ve WORLDEF E-Ticaret Vakfı iş birliğiyle organize edilen “Sınır Ötesi E-Ticaret Konferansı”, 24 Ekim 2024 Perşembe günü Balıkesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 10:00-17:00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlik, bölgedeki iş dünyasını dijitalleşme ve e-ihracat süreçleri konusunda bilgilendirmeyi ve yönlendirmeyi amaçlıyor.

Ücretsiz katılım imkanı sunulan konferansa, sınırlı kontenjan nedeniyle katılımcıların önceden kayıt yaptırmaları gerekiyor. Etkinlikte, e-ticaret ve dijital pazarlama alanında öne çıkan firmaların temsilcileri konuşmacı olarak yer alacak.

Öne çıkan firmaların temsilcileri konuşmacılar ise şu şekilde:

Gökhan Kurtuluş – Trendyol | E-İhracat Satış ve İş Geliştirme Müdürü, Selahattin Öztürk – Alibaba.com| Türkiye İş Geliştirme Müdürü, Sadife Özdemir – T-soft | Satış Müdürü, Celal Uysal – MOBİTEK | Dijital Pazarlama Müdürü, Yasin Yağız – Uzay Dijital | Kurucu, Emre Koca – Mentor Consultancy | Kurucu.

Konferans, sınır ötesi e-ticaretin potansiyeli, Türkiye’nin küresel e-ticaret pazarındaki konumu ve KOBİ’lerin dijitalleşme süreçlerine nasıl adapte olabileceklerine dair önemli bilgileri içerecek. Ayrıca, katılımcılar e-ihracat fırsatları, lojistik çözümler ve dijital pazarlama stratejileri hakkında güncel yaklaşımları öğrenme fırsatı bulacak.

Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, konferansın bölgedeki işletmelerin dijital platformlarda daha etkin olmasına katkı sağlayacağını vurgulayarak: “İşletmelerimizin küresel pazarlarda yer edinebilmesi için dijitalleşme adımlarını atmaları, büyümeleri açısından kritik önemde. Bu konferans, Balıkesirli iş insanlarımız için önemli bir fırsat sunuyor” dedi.

Etkinliğin detayları ise şu şekilde:

Tarih: 24 Ekim 2024 Perşembe Saat: 10:00 – 17:00

Yer: Avlu Kongre ve Kültür Merkezi

Katılım: Ücretsiz (Kontenjan sınırlıdır)

HABER: SENEM İMREN KARACA




KAYNAK: İHA