Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi destekleriyle gerçekleştirilen “Kariyer Hazırlık Kursları Programı” dolayısıyla “Kariyer Hazırlık Kursları Sertifika Töreni” düzenlendi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi koordinesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi destekleriyle gerçekleştirilen “Kariyer Hazırlık Kursları Programı” dolayısıyla “Kariyer Hazırlık Kursları Sertifika Töreni” düzenlendi.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene, BANÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serap Palaz Çakır, Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katılım gösterdi.

Öğrencileri çalışma hayatına hazırlamak amacıyla düzenlen Kariyer Hazırlık Kursları Programı kapsamında, Eğitimci ve Danışman İsmail Orhan Sönmez tarafından öğrencilere; “İş Kültürü, İş Etiği, Kariyer, Verimlilik ve Kişisel Gelişim” alanlarında toplamda 20 saat ders verildi. Kursu başarıyla tamamlayan öğrenciler, sertifikalarını BANÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serap Palaz Çakır’ın elinden aldılar.

 

 

HABER: SERPİL YILDIZ