Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi Pansiyonunda kalan öğrenciler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Müdür Tatlı, Ramazan’ın huzurlu ve manevi coşkusunun paylaşıldığı iftar yemeği programında, öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

İftar yemeği sonrası, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonunda kalan öğrenciler ile samimi etkileşimlerin ve iletişimin geliştirildiği çay saati etkinliğinde bir araya gelen Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, öğrencilerin sorularını cevaplayarak önerilerini dinledi. Öğrencilerin ihtiyaçlarının ve beklentilerinin daha iyi anlaşılarak okul politikalarını ve uygulamalarını iyileştirmek için önemli geri bildirimlerin alındığı etkinlik, yöneticilerin daha şeffaf ve erişebilir olması adına keyifli sohbetlerle devam etti.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, “Öğrencilerimizle bir araya geldiğimiz tüm etkinlikler karşılıklı iletişimi güçlendirerek okul ortamında olumlu bir kültür oluşmasını destekliyor. Bu tür etkinliklerin düzenli olarak gerçekleştirilmesi, okulun daha demokratik ve katılımcı bir yapıya sahip olmasına yardımcı olurken en kıymetlilerimiz olan gözbebeğimiz öğrencilerimizle buluşarak daha iyi bir eğitim ve öğretim ortamı oluşturmak için onlarla iş birliği yapmamızı sağlıyor” dedi.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER